Friday, 7 April 2017

Kursus SPA Termurah di Malaysia

Sambutan perniagaan SPA Bergerak Tanpa Kedai di bawah Projek The Walking Beauty (TWB) sangat mengejutkan walaupun projek ini baru nak masuk usia 2 tahun!!

Ini kerana kos atau modal yang diperlukan untuk anda menjadi seorang Usahawan SPA yang sangat murah!

Carilah mana-mana kelas atau kursus SPA di Malaysia ini yang menawarkan harga serendah kami. Kami JAMIN tiada yang lebih murah berbanding kami. 

Kami bukan sahaja berkongsi dan menyediakan anda dengan ilmu-ilmu SPA, tetapi kami juga turut menyediakan produk-produk dan peralatan-peralatan SPA untuk anda mulakan perniagaan SPA anda sejurus selepas anda menghadiri Kursus SPA kami.

Dan yang paling penting sekali, kami mempunyai "Support Group SPA" yang besar dan cukup hebat! Kami tidak akan biarkan anda berseorangan terkontang-kanting tidak tahu nak mulakan perniagaan SPA anda macam mana selepas menjalani latihan praktikal (training) dengan kami.

Mobile SPA
Harga RM750
KINI RM699

Self SPA & Beauty Plus
KINI RM399 

Pakej Kursus SPA The Walking Beauty (TWB) kami terbahagi kepada 2 iaitu MOBILE SPA dan SELF SPA & BEAUTY PLUS SHAKLEE.

Namun, untuk anda yang berhasrat untuk membuka dan memiliki sebuah SPA atas nama anda sendiri, anda digalakkan dan perlu untuk memilih Pakej Mobile SPA kami yang berharga RM699 ini.

Kerana Pakej Mobile SPA kami ini lengkap untuk anda memulakan perniagaan SPA anda sejurus selepas latihan praktikal yang diberikan.
Pakej Mobile SPA @ RM699

Di dalam Mobile SPA ini anda akan diajar bagaimana cara-cara, langkah-langkah dan teknik-teknik facial yang betul serta berkesan. Dan antara modul yang akan diajarkan adalah :-

 • Radiant Facial 
 • Whitening Facial
 • Sensitive Facial
 • Anti-aging & Anti-wrinkle Facial (Resveratrol & Polyphenol Facial)
 • Face & Eye Treatment 
 • Basic Head & Body Massage
Selain itu, para peserta juga akan diberikan :-

 • Trial Kit SPA (Limited Edition) : Headband x 1; Facial sponge x 2; Facial brush x 1; Makeup Remover ; Cleanser; Scrub herba & Masker protin.
 • Produk hot Shaklee >>> Vivix dan 2 lagi produk Shaklee iaitu Sustained Release (SR) Vita-C Plus dan Ostematrix untuk kecantikan serta kesihatan dalaman.
 • Sijil penyertaan di bawah Syarikat Ainul D'Secrets yang dimiliki oleh Puan Ainul Shahrazad / Master Ainul Shahrazad (MAS) yang merupakan Founder Projek The Walking Beauty (TWB).
 • Modul latihan soft copy akan diberikan melalui email.
 • Lifetime (continuous) support group.
Self SPA & Beauty Plus @ RM399
Untuk Pakej Kursus SPA TWB kami yang kedua adalah Self SPA & Beauty Plus.

Pakej ini khusus buat anda yang minat dan sukakan kecantikan serta pentingkan penjagaan kesihatan dalaman, berkeinginan untuk ke SPA sekurang-kurangnya sekali sebulan atau dua kali sebulan, tetapi anda tidak mempunyai budget untuk anda laburkan (invest) setiap bulan.

Jadi, kami menawarkan anda Self SPA & Beauty Plus ini serendah RM399 dan anda sudah boleh menikmati SPA bukan setakat sebulan atau dua bulan sekali, malah hari-hari anda boleh ber SPA! 

Jangan risau! Kami juga menyediakan anda dengan :-


 • Trial Kit SPA (Limited Edition) : Headband x 1; Facial sponge x 2; Facial brush x 1
 • Makeup Remover 
 • Produk Shaklee - Sustained Release (SR) Vita-C Plus, Ostematrix & Herb-Lax untuk kecantikan serta kesihatan dalaman.
 • Video untuk anda rujuk bagi melakukan sendiri facial ke atas diri anda di rumah pada bila-bila masa sahaja.
 • Lifetime (continuous) support group.
Bulan April 2017 ini adalah sesi terakhir untuk harga RM699 dan RM399. Bermula Mei 2017 dan bulan-bulan seterusnya, harga Pakej Kursus Mobile SPA dan Self SPA & Beauty Plus ini akan naik berikutan pelarasan harga produk-produk Shaklee yang baru.

Jadi, sertai kami sekarang untuk harga meleleh air liur dan gigit jari ini! Sertai kami segera sementara masih lagi ada kekosongan!


Mobile SPA
Harga RM750
KINI RM699

Self SPA & Beauty Plus
KINI RM399

Jika berminat, sila SMS atau Whatsapp <Mobile SPA> <Nama Penuh> <Nombor Kad Pengenalan> ke +6013-4765930

ATAU

Jika berminat, sila SMS atau Whatsapp <Self SPA & Beauty Plus> <Nama Penuh> <Nombor Kad Pengenalan> ke +6013-4765930

Jom tengok sikit "Apa Kata Mereka" yang telah pun menyertai Kursus SPA di bawah Projek The Walking Beauty (TWB) ini ;)

Mobile SPA

Harga RM750
KINI RM699

Self SPA & Beauty Plus
KINI RM399

Jika berminat, sila SMS atau Whatsapp <Mobile SPA> <Nama Penuh> <Nombor Kad Pengenalan> ke +6013-4765930

ATAUJika berminat, sila SMS atau Whatsapp <Self SPA & Beauty Plus> <Nama Penuh> <Nombor Kad Pengenalan> ke +6013-4765930

1 comment:

 1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete