Monday, 1 January 2018

Pakej Kursus SPA The Walking Beauty (TWB) Terbaru Tahun 2018!!

Good Bye 2017 and Welcome 2018!

Tahun baru, bulan baru, azam baru. Semuanya baru! Pakej Latihan SPA The Walking Beauty (TWB) juga baru. Dan pastinya pakej baru ini lebih menarik, tertarik dan berbaloi-baloi! Sebab kita ajar dan masukkan sekali Pakej SPA Kanak-kanak serta bayi! (Kids & Baby SPA) ;)

Kids SPA

Baby SPA

ORANG KUALA LUMPUR (KL) SAKIT DADA DAN BERGANDA-GANDA SAKIT DADA??

Sakit dada bila menjelang naik sekolah..
Sakit dada bila mejelang Hari Raya Puasa..
Sakit dada bila menjelang Hari Raya Haji..
Sakit dada bila menjelang Tahun Baru Cina..
Sakit dada bila menjelang cuti sekolah..

Duduk KL orang kata gaji besar..
Duduk KL orang kata orang kaya..
Duduk KL orang kata orang bandar..
Duduk KL orang kata orang senang..

Sakit dada tak pernah berhenti..
Sakit dada tak pernah reda..

Gaji masuk setiap bulan..

Bayar rumah sewa..
Bayar kereta..
Bayar bil-bil..
Bayar yuran sekolah dan tuisyen..
Bayar duit barang-barang dapur.. Swipe credit card..
Bayar kredit kad..
Bayar gaji bibik..
Bayar pinjaman peribadi..

Duit gaji nampak lalu je dekat dalam akaun tu untuk bayar semua benda.. Huhuhuhuhu..

Cuti sekolah tiba..
Masa berjalan..
Waktu berjalan..

Bila cuti sekolah tiba.. Anak-anak mesti akan keluar ayat-ayat, "ibu, ayah cuti sekolah ni kita nak pergi mana?" $$$$$

Perjalanan ini akan sama setiap tahun..
Kita semakin tua..
Anak-anak semakin besar..

Diam tak diam 10 tahun dah kerja bawah arahan orang lain..
Sedar tak sedar 15 tahun dah kerja..
Tapi, berapa dah simpanan aku ada?!?!?!

Masih ada lagi ke pinjaman PTPTN 20 tahun akan datang??
Masih ada lagi ke tawaran MARA dan JPA??

Macam mana kalau anak aku tak pandai??

Apakah persediaan kita??

A - Kurangkan belanja
B - Tambah pendapatan

Most of them are choosing B - Tambah pendapatan

Kenapa kita perlu memilih untuk cut perbelanjaan sedangkan kita mempunyai pilihan untuk menambah pendapatan? Betul betul? 

Come on guys!

Dah masuk tahun 2018 kot?! Takkan nak makin mundur pulakan? Create your high-class minded! Bukankah Islam itu juga high-class?

Sebab tu tahun 2018 ini kami TWB bantu anda dengan terus memberikan cara dan menunjukkan jalan kepada anda dengan menawarkan Training SPA supaya anda juga tergolong di dalam kalangan yang akan memilih B!

Namun, apa yang berbeza kali ini, kami masukkan sekali Training SPA khas untuk kanak-kanak dan bayi di dalam pakej baru kami!

Here is our new package.

The Walking Beauty Project (TWBP) introducing.....

TWB SPA Package in January 2018

SPA Package Price : RM1,199.00

And these are the benefits that U'll get :-
1) FREE Membership Shaklee
2) Beauty & Baby SPA Products (Worth RM1k++)
3) Trial Kit SPA
4) Sijil Penyertaan
5) FREE Access to Secret & Support Group FB, Whatsapp & Telegram
6) 6 Courses + 1 Advance Course

  • Facial Refreshing & Relaxing Treatment
  • Herbs Sauna
  • Herbs Body Scrub
  • Aroma Milk Bath
  • Foot & Hand SPA
  • Kids & Baby SPA


BONUS : How to setup & running Mobile SPA 

Best kan?! Kalau dekat negara-negara barat, Kids & Baby SPA dah trending. Dekat Malaysia pun dah nak start trending.

Rugilah kan kalau anda tak grab peluang ni sekarang. By the time fuh tak menang tangan beb nak handle customer daripada kalangan kanak-kanak dan baby!


"The Walking Beauty (TWB)
Beauty With Brain"



Pn. Siti Aisyah binti Ab Razak
Certified Trainer & Beautician The Walking Beauty (TWB)
Founder & Owner @ Yeoja Beauty House (YBH), Natural Home & Mobile SPA
+6019 - 457 0213
yaeppenyeoja@gmail.com

No comments:

Post a Comment